Thứ Tư, 6 tháng 4, 2016

VINCOM SHOPHOUSE TUYÊN QUANG

*********$$$$$$$$$$$*********

Những căn Shophouse đẹp nhất chỉ dành cho khách hàng đặt mua ngay bây giờ!

 

NHANH TAY LIÊN HỆ ĐẦU TƯ NGAY HÔM NAY
Hotline: 0971.785.991 - 0941.576.952
 
 
Vincom Tuyên Quang project is een vervolg op de succesvolle keten Vingroup, zal naar verwachting de meest ontwikkelde centra van Tuyen Quang en de wieg worden "geregeld geluk, fortuin investment" voor beleggers Vicom Shophouse dong.Du energie Tuyen Quang project is een nieuw project werd gestart door een groep Vinhomes met de wens om de onroerend goed markt voor de producten en diensten te brengen in overeenstemming met de internationale normen en de ervaring compleet nieuwe stijl moderne levensstijl.
 
 
mat bang vincom shophouse tuyen quang
  
 
{{$$$}} GIỚI THIỆU TỔNG QUAN DỰ ÁN VINCOM SHOPHOUSE TUYÊN QUANG
 
Vincom  Shophouse Tuyên Quang toplocatie: op Quang Trung Street (commerciële straten drukste steden Tuyen Quang)
- Investor: Vingroup
1 investeerder VinGroup momenteel de bestorming van het Vincom geavanceerde producten zoals Vinhomes Times City, Vinhomes Riverside, Vinhomes Royal City, Vinpearl Phu Quoc, Ha Long, Da Lat ... Dit is het eerste project in Tuyen Quang met complexe, waaronder: Vincom winkelpand, een business center met een reeks van internationale standaard nutsbedrijven.
- Locatie: Ho Phan Thiet, Quang Trung Street, Ward Phan Thiet, TP.Tuyen Quang.
Vincom Center: 12,120m2,
- Bouw dichtheid: 39,3%
- Vincom: 3.030m2 (1 kelder)
- De commerciële straat (Shophouse Tuyen Quang): 10.357m2
- Totale oppervlakte: 34.071 m2
- Totale constructie oppervlakte: 19 071 m2
- Phan Thiet Lake gebied: 10.000 m2
- Bouw Trade Center: 3.030 m2
- Bouw Shophouse: 9957 m2 (126 eenheden)
- Oppervlakte winkelcentra: 12 120 m2 1 kelder, komt het merk compleet satelliet netwerk Vingroup.
- Shophouse Oppervlakte: 36.250 m2
- Type van de ontwikkeling:
✓ Vincom Townhouse Shophouse Tuyen Quang
✓ Vincom Trade Center Quang Trung - Tuyen Quang
 
Tuyen bang mat winkelpand optische Vincom
{{$$$}} VỊ TRÍ KHU VINCOM  SHOPHOUSE TUYÊN QUANG
 
Vincom Tuyên Quang gebouwd op het land in de buurt van het centrum van de stad met drukke straten en wegen Quang Trung de strategische planning van de City's Ly Thai ... Meestal Vingroup zal de eerder genoemde programma na de bouw Vincom te bouwen, maar Tuyen Quang Vincom is anders, voor de bouw Vingroup Vinhomes Tuyen Quang wanneer de andere type van de dienst is gegaan in werking. Zo hebben de bewoners niet te wachten die direct kunnen gebruiken wanneer op nutsbedrijven in Tuyen Quang Vincom.
 
vincom tuyen quang
 

 
{{$$$}} LÝ DO CHỌN MUA VINCOM SHOPHOUSE TUYÊN QUANG
 
Inzicht in de kenmerken en trends, heeft Vingroup geïntroduceerd Vincom Shophouse product, begeleidt de ontwikkeling van Vincom systeem in stedelijke gebieden in het hele land. Gelegen in de strategische ontwikkeling van de handelsstromen Vingroup herenhuizen, in 2015 en 2016, zal tientallen nieuwe Shophouse Vincom bestaan in bijna alle provincies en steden in het land beginnen Shophouse Vincom Hai Phong. De verschijning van Vincom winkelpand in de nabije toekomst zal zeker de keuze geworden kan niet worden genegeerd voor dynamische zakelijke en succes
 
vincom tuyen quang
 
1. Positie in Gold prime centrum van Tuyen Quang. Als de kern volgens de stad ontwikkelingsplan Tuyen Quang.
2. Townhouse Shophouse zowel voor commerciële activiteiten, waar de retraite is gewoon ideaal voor jou lieve familie.
3. Beleggers meest prestigieuze Vietnam is Vingroup, de belegger van het project Vietnam overtreffende trap klasse als: Vinhomes Royal City, Vinhomes Times City, Vinhomes Centralpark (HCMC), Vincom Ba Trieu ...
4. Planning synchronisatie, de meest-klasse stad. Tuyen Quang. Inclusief combinatie Vincom en commerciële Herenhuizen Shophouse, bekkens combineren onberispelijk landschap.
5. Utility klasse 5 sterren-standaard internationaal.
6. Red Book of ownership, vaste handen is.
7. Het aantal is beperkt 126 partijen.
concessionele leningen up 8. Bank tot 70%.
9. Beleid aantrekkelijke verkoop prikkels van de belegger.
10. Private plek.
11. juridische duidelijkheid met de doelstellingen van de provinciale ontwikkeling.
12. Beveiliging om het beveiligingspersoneel van Vingroup waarborgen.
13. Shopping drukste noordoosten.
14. Het aantrekken van grote aantallen om het winkelend publiek te richten
15. De convergentie van vele beroemde merken wereldwijd.
16. Tuyen Quang provincie is gezegend, vruchtbare grond, de stad ligt aan de oevers van Tuyen Quang Giang Plot 156 km lange deel van de kruising naar de haven van Tuyen Quang Tri Vietnam, Tuyen Quang, de schepen 100 tot 150 ton lading vervoeren kan zowel 2 seizoenen werken. Clips van de stad naar de stad van Tuyen Quang Ha Giang, zijn er tal van kleine boten kunnen deelnemen aan het vervoer zijn in het regenseizoen. De stad is de intensivering van de ontwikkeling van de infrastructuur, de ontwikkeling van de industrie, de handel in diensten, toerisme, landbouw, van hoge kwaliteit ...
 
Samen met de ontwikkeling tempo van het land, milieuvervuiling is een probleem veroorzaakt pijn en hoofdpijn voor de autoriteiten om Vincom echter Tuyen Quang, zullen de bewoners niet langer meer hoeft te zorgen over te maken . Geïnspireerd door het leven van een groene, in de buurt van Tuyen Quang contact met de natuur, maar toch zijn er verschillen, luxe; Tuyen Quang Vincom is ", waar aards paradijs".
Bij Vincom Tuyen Quang, Vingroup vandaag bracht meer dan 50% van de grond voor de bouw van het landschap, met dure grondprijs situatie wordt beschouwd als een grote inspanning van de belegger. Daarbij, wanneer Vincom Tuyen Quang, zie je rond het appartement is hoog schaduwrijke bomen, de bloemen zijn kleurrijke, verweven ratings, outlook verre heuvels landschap met fluwelen gras is de ideale plek voor de bewoners om te ontspannen, en het was de kronkelende weg, zijn partij is de bomen ruisen in de wind.
Niet alleen dat, er Tuyen Quang Vincom landschap verlicht met kleurrijke verlichting, maakt ruimte bruisend nachtleven en creatieve speeltuin, attracties voor kinderen, ... brengt niet alleen aanzienlijke esthetiek, het is het groene landschap draagt ​​ook belangrijke implicaties voor airconditioners heeft zonnestraling verminderd en de CO2-uitstoot te verminderen, het leefgebied van Tuyen Quang Vincom voeg meer fris.
Plus, het Tuyen Quang Vincom ook geconditioneerd meer, bewoners hier moet ook de begunstigden van de voordelen die meer water brengt zo koel in de zomer en warm in de winter; zoete frisse lucht, dat is iets dat niet is gelegen appartement waar Vincom is geweest.
 
{{$$$}} THIẾT KẾ SHOPHOUSE VINCOM TUYÊN QUANG
 
Vincom  Shophouse Tuyên Quang is een soort van huisvesting in combinatie met te slaan bedrijf, dit soort verscheen pas in Vietnam een ​​paar jaar geleden, maar de efficiëntie die het brengt is zeer hoog. Winkelpand hebben veel voordelen in het ontwerp zo mooi groot gebied van vlakke plaat, ruimte flexibele indeling appartement.
 
Tuyen Quang Vincom appartementen zijn zeer luxe design en redelijk zijn. Onder de kundige handen van de toonaangevende architecten in de wereld, Tuyen Quang Vincom bestaande appartementen volledig nobel, prachtig; hier is de convergentie van de westerse cultuur klasse, klassieke en oosterse pure Vietnamese culturele kenmerken, die deel uitmaken van de eigenaardigheden dat alleen nieuwe Tuyen Quang Vincom.
Het hoogtepunt van het creëren van schoonheid Tuyen Quang Vincom appartement interieur is verfijnd en gedetailleerd. Als neoklassieke stijl richt zich op eenvoudige kleuren, de stijlvolle en elegante Classic dank voor de onvergetelijke ervaring van het majestueuze en prachtige, als men ging het appartement Vincom Tuyen Quang zal je waarschijnlijk niet ontmoedigen, maar om te vertrekken.
 
vincom tuyen quang
 
Shophouse Tuyen Quang Vincom project opgedeeld in 03 werk items omvatten: Vincom Center Tuyen Quang 3.030m2 gebied grenzend aan Quang Trung straat, Stadswoningen systeem Vincom winkelpand omvat 126 percelen, meer lucht en groene parken.
I, punt Townhouse Trade (winkelpand)
commerciële gezinswoningen
Vincom Tuyên Quang concurrentie met een uitstekende klantenservice die niet kan worden genegeerd:
Commerciële gebouwen Shop House Vincom Tuyen Quang project heeft een vloeroppervlak van 36.250m2. Het hele gebied van commerciële huisvesting Market House is verdeeld in 126 percelen met huizen. Deze woonruimte wordt bebouwde oppervlakte met inbegrip van gebieden zoals de zakelijke functies, activiteiten en ontspanning. De groene ruimte zal slim worden geïntegreerd, waardoor de bewoners de leefomgeving is niet alleen handig, maar ook de zakelijke mogelijkheden van de meest gunstige.
Elk appartement van het House Commerce en ouder varieerde van 3,5 oppervlakte 75-230 m2, de gehele begane grond, die zijn ontworpen om de zaken voor te maken, de vloeren 2,3,4, voor studenten operatie. Dus de eigenaar van de Tuyen Quang Vincom Stad kon de bestaande activiteiten uit te breiden, of kan de ruimte te verhuren aan de waarde van de activa belegd om de inkomsten te verhogen exploiteren.
Met het aantal producten niet te veel, en meer rendabele alternatieven voor beleggers zoals business, leasing of de mogelijkheid om de prijzen in de toekomst te verhogen, heeft de commerciële stad altijd al het product is "jacht" in de verkoop en de gelijktijdige fase wordt altijd het laatste pakket werd gelanceerd door de belegger.
 
II, punt Vincom Trade Centre Tuyen Quang
Tuyen Quang Vincom gebied heeft een oppervlakte van bijna 3.030m2, gebouwd in de stijl van de Europese royalty. Dit zal de plaats van vestiging van de bekende merken in de mode, de consument, entertainment, keuken zijn. Er zijn ook actieve zones beroepsonderwijs, cinema ... aan de behoeften van entertainment en recreatie van de mensen van de stad te dienen.
Naast een schat aan zakelijke kansen, Vincom Shophouse Tuyen Quang is waar het moderne leven en trendy is het duidelijkst gevoeld door luchtige ruimten en landschapsarchitectuur diensten bulk winkelen, entertainment, uniek op Vincom
 
vincom tuyen quang
 
 
 
Vincom Shophouse Tuyên Quang (ook bekend met verschillende namen zijn winkel woningen) is ontworpen als een duplex appartement met een 4 verdiepingen tellend atrium en 1 kelder, gelegen naast de hoofdweg een vrij gunstige locatie voor het bedrijfsleven moet zijn geweest
 
Appartement winkelpand gebouwd moderner, luchtiger. Typisch, het ontwerp en gebruik van meerdere sleuven gezaagd glas helpt bij het optimaliseren van nut, creëren een gevoel van "het brengen van de ruimte" op elke commerciële shophouse appartement.
 
Commercieel woonkamer appartementen zijn gelegen op de 2e verdieping, trap aangebracht langs de lengte van het huis, een deel van de 1e verdieping trap als een plek om kleren te proberen. Dit helpt om het gebied van vrouwen te verminderen en de ventilatie van de ruimte.
 
 
 
Tuyen Quang Vincom Shophouse Vooral bij een dergelijk ontwerp, de gebruikte kleuren in het interieur van de appartementen zijn felle kleuren zoals paars, geel, groen, oranje ... eigen accent, gemakkelijk aan te trekken de aandacht van klanten. Contouren en vormen zal de contrasterende kleuren benadrukken. De kleuren worden toegewezen door het snijpunt van het vlak of de uitsteeksels van de wanden.
 
Vloerdeel gebruik van groot formaat tegels met lichte kleuren benadrukken de jeugdige en levendig voor de muren. Dit creëert de juiste ruimte voor de smaak van de eigenaar.
 
Winkelpand in Tuyen Quang is een mijlpaal titel heeft bijgedragen aan een levensstijl badplaats project. Met de harmonieuze combinatie tussen het concept: park (park) en commerciële (zakelijke), een pionier in de toepassing Vinhomes model Strategic Business Park in de vergroening van stedelijke stijl in Vietnam Singapore
 
Shophouse Tuyen Quang Vincom volledige convergentie gekristalliseerd in een modern design van de wereld, het model appartement winkelpand Tuyen Quang herenhuis is het eerste model van Tuyen Quang, dragen bij aan een bijzonder hoogtepunt voor de stad Propaganda Quang werd rijk en divers.
 

 
 

 
 
{{$$$}} LÃNH ĐẠO TỈNH TUYÊN QUANG LÀM VIỆC CÙNG TẬP ĐOÀN VINGROUP
 
Dự án Vincom Tuyên Quang is een van de grote projecten in de stad van Tuyen Quang. In afgelopen maart, de leiders van Tuyen Quang werkte samen met vertegenwoordigers van Project Vingroup Vincom Center Tuyen Quang.
En werkte samen met de delegatie waren heer Chau Van Lam, secretaris van de partij Comite, voorzitter van de Provinciale Raad; Pham Minh Huan, adjunct-secretaris van de partij Comite, voorzitter; Nguyen Hong Thang, adjunct-secretaris van de partij Comite, hoofd van het organisatiecomité van de Provinciale partij Comite; Tran Ngoc Thuc, lid van Provinciale Permanent Comite, vice-voorzitter; leiders van een aantal diensten en instellingen; Yen Son District People's Comite voorzitter en Stad Tuyen Quang.
Tijdens de vergadering, wat neerkomt op Vingroup potentiële presenteerde twee projecten in de provincie uitgevoerd. In de loop van het onderzoek, onderzoek en aanbevelen aan de Provinciale Group zijn verheugd om te investeren in het commerciële centrum van Phan Thiet Ward, Tuyen Quang stad met een oppervlakte van 3.030 m2, bestaat uit 4 verdiepingen (nog afgezien van de kelder voor auto's ). Met Mijn Lam minerale projecten geplande oppervlakte van 30 hectare, is verdeeld in twee gebieden (parken en villa's medisch gebied), het doel is om dienst gebieden, rust en medische zorg gebracht vormen internationale allure.
 
vincom shophose
 
 

 
{{$$$}} CHIA SẺ CỦA CƯ DÂN CỘNG ĐỒNG VINHOMES ,VINCOM
 
 Met de ontwikkeling van de vastgoedmarkt kun je veel van de appartementen kiezen, luxe villa's van vele verschillende investeerders, dus wat maakt deze stedelijke centra zoals Vincom's Vinhomes Royal City, Vincom Stad Time ... wordt steeds meer stedelijke gebieden die zich willen vestigen. Laten we luisteren naar het aandeel van de bewoners die hier wonen.

 
 

 
Khách hàng quan tâm hoặc có nhu cầu vui lòng liên hệ bộ phận CSKH để được biết thêm thông tin chi tiết và nhận thông tin hình ảnh chính xác nhất.
 
 
Hotline 1: 0941.576.952 (24/24h)
Hotline 2: 0971.785.991 (24/24h)

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét